Notes sobre el "V Congreso del Libro Electrónico"

Notes sobre el “V Congreso del Libro Electrónico”

Del 15 al 17 de novembre s’ha celebrat el “V Congreso del Libro Electrónico“. En Manuel Gil, al blog Antinomias del libro, ha fet una ressenya molt completa i interessant que comença així:

“El balanç que faig del Congrés és enormement positiu, sota la direcció acadèmica de Javier Celaya, i amb un consell-comitè assessor en el qual estan Roger Domingo, Bernat Ruiz, Arantxa Mellado i Grace Quintanilla, és raonable que tant els ponents com els temes siguin del màxim interès. He de dir que jo també participo en aquest comitè però amb una contribució molt modesta, els èxits han de ser atribuïts a ells, sense falsa modèstia. Al Cèsar el que és del Cèsar.”

D’interessant lectura, trobareu la ressenya completa en aquest enllaç.

Comparteix