El PRC es presenta a la regió Toscana

El PRC es presenta a la regió Toscana

El 22 de novembre ha tingut lloc a Florència, Itàlia, la jornada “La ricerca va in scena: politiche in azione“, un esdeveniment que ha tingut per objectiu presentar els projectes i resultats de les activitats de recerca realitzades a la Toscana.

El CSUC ha estat convidat a aquesta jornada per presentar l’experiència catalana pel que fa a la difusió en obert de les dades de recerca a través del Portal de la Recerca de Catalunya (PRC).

En aquesta jornada també s’ha donat a conèixer el portal “Toscana Open Reasearch“, una eina desenvolupada dins la Conferència Regional per a la Recerca i la Innovació de la Toscana que permet fer cerques en temps real de dades regionals, nacionals i europees sobre l’ecosistema toscà d’alta tecnologia, recerca i innovació.

Comparteix