UPF Barcelona School of Management connecta un nou punt d'accés a l'Anella Científica

UPF Barcelona School of Management connecta un nou punt d’accés a l’Anella Científica

Des del 24 de novembre, la UPF Barcelona School of Management (IDEC-BSM) disposa d’una nova connexió a l’Anella Científica a 500 Mbps. Fins ara, la BSM s’hi connectava a 100 Mbps compartint el punt d’accés amb la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

La UPF Barcelona School of Management és l’escola de management de la UPF. Està integrada a la Fundació Institut d’Educació Contínua (IDEC) de la UPF, presidida pel rector de la Universitat. Ofereix màsters, postgraus i cursos d’especialització en Administració i Direcció d’Empreses, Dret, Política i Gestió Pública, Creativitat i Tecnologia, Economia, Gestió i Ciències de la Salut, Comunicació, Periodisme i Traducció, Màrqueting i Branding, Comptabilitat i Finances i Recursos Humans.

Comparteix