Exposició: Els plaers de mirar. Tresors del fons bibliogràfic de la Universitat de Barcelona

Exposició: Els plaers de mirar. Tresors del fons bibliogràfic de la Universitat de Barcelona

cartell-bloc1Del 16 de novembre al 25 de febrer de 2018, el vestíbul del Museu d’Història de Catalunya acull l’exposició gratuïta “Els plaers de mirar. Tresors del fons bibliogràfic de la Universitat de Barcelona“, organitzada pel CRAI Biblioteca de Reserva de la UB.

L’exposició és una mostra de 40 dels 65 llibres del fons bibliogràfic patrimonial del CRAI mostrats i estudiats al llibre Els tresors de la Universitat de Barcelona. Fons bibliogràfic del CRAI Biblioteca de Reserva. Edicions de la UB, 2016.

L’objectiu d’aquesta exposició, segons Neus Verger, responsable del CRAI Biblioteca de Reserva, “és mostrar la riquesa de la col·lecció, d’un fons patrimonial que representa un testimoni valuós de la nostra història”.

La mostra presenta dos itineraris paral·lels, un per als llibres organitzats en set àmbits temàtics i un altre de caire temàtic, que es completen amb un espai dedicat al CRAI dividit en dues seccions. La primera, per al Taller de Restauració, amb vitrina i vídeo propi, i la segona, dedicada al CRAI Biblioteca de Reserva, amb una presentació virtual sobre la seva naturalesa i tasques.

Font: CRAI UB

Comparteix