L'equip ETSEIB Motorsport ja treballa en el seu nou monoplaça

L’equip ETSEIB Motorsport ja treballa en el seu nou monoplaça

L’equip ETSEIB Motorsport ja està treballant en el nou CAT11e, el seu proper monoplaça elèctric que participarà el proper 2018 a la Formula Student, la competició líder a Europa en el món del motor acadèmic.

L’equip compta amb la col·laboració del CSUC, qui cedeix el seu maquinari de supercomputació per a la realització de simulacions d’aerodinàmica del monoplaça, del qual també n’és sponsor principal.

Al llarg d’aquest any, el procés de disseny ocupa al voltant de tres mesos i el de construcció ronda els cinc, per culminar amb la presentació oficial del monoplaça, que serà 11è cotxe d’un projecte que va néixer el 2007.

El futur CAT11e, predecessor del CAT10e, que ja pensa en el període estival de 2018 on competirà en les cites d’Àustria, Alemanya i Espanya (al Circuit de Barcelona-Catalunya), i ho farà amb l’objectiu de consolidar-se al “Top10” de la Fórmula Student.

Comparteix