La UPF, la URL i la Biblioteca de Catalunya també usen Sierra!

La UPF, la URL i la Biblioteca de Catalunya també usen Sierra!

Des d’aquest mes de novembre, la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Universitat Ramon Llull (URL) i la Biblioteca de Catalunya estan funcionant també amb el nou sistema de gestió de biblioteques Sierra. Amb aquests, 9 dels 12 sistemes Millennium del CSUC han fet ja la migració al nou sistema.

Recordeu que aquesta actuació suposa la primera fase del projecte del Sistema Compartit del CSUC, que a més de la migració a Sierra, ha comportat moure l’actual infraestructura IT a la modalitat de servei al núvol. Aquesta fase també implica la implementació d’una eina de descoberta que indexi conjuntament els catàlegs, els repositoris digitals i els recursos electrònics. La implementació d’aquesta eina de descoberta o interfície de consulta l’anirà realitzant cada institució segons les seves necessitats.

Comparteix