ACCIÓ amplia la seva velocitat de connexió a l'Anella Científica

ACCIÓ amplia la seva velocitat de connexió a l’Anella Científica

anella_2El 9 de novembre, ACCIÓ ha ampliat la seva velocitat de connexió a l’Anella Científica de 100 a 500  Mbps.

ACCIÓ és l’agència per a la competitivitat de l’empresa, adscrita al departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Està especialitzada en el foment de la innovació i la internacionalització empresarial i compta amb una xarxa de 40 oficines arreu del món. Té per objectius incrementar la productivitat de l’empresa catalana i l’eficiència de la innovació, la tecnologia i el talent; millorar el posicionament dels productes i dels serveis de Catalunya als mercats internacionals, i augmentar el nombre d’empreses i de productes catalans de caràcter internacional.

Comparteix