La seu de Monells de l’IRTA amplia la seva connexió a l’Anella Científica

La seu de Monells de l’IRTA amplia la seva connexió a l’Anella Científica

anella_2El 6 de novembre, el centre que l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) té a Monells ha ampliat la seva velocitat de connexió a l’Anella Científica de 20 a 40 Mbps.

Aquest centre es dedica a la tecnologia alimentària i treballa en la modelització dels processos de transformació dels aliments; les operacions de transport (massa, calor i quantitat de moviment); en la simulació i control de processos. A més, el passat mes de març va posar en marxa la nova Estació de Vacum de Monells (EVAM) un nou centre per a la recerca en llet que té per objectiu ajudar al sector a avaluar, provar i aplicar noves eines, estratègies, tècniques i productes per millorar l’eficiència productiva i la sostenibilitat de les explotacions.

A més d’aquest centre, l’IRTA té connectats a l’Anella Científica altres seus, com ara la seva seu central a la Torre Marimon, el FruitCentre, el Centre de Cabrils, el Centre de Sant Carles de la Ràpita, el Centre Mas de Bover (Constantí), l’Estació Experimental de Mas Badia (La Tallada d’Empordà) i la Granja de Valls.

Comparteix