El Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya es connecta a l'Anella Científica

El Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya es connecta a l’Anella Científica

anella_2El 13 d’octubre, el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat) s’ha connectat a l’Anella Científica amb una velocitat de 500 Mbps.

L’objectiu central del Cemcat és la provisió d’assistència sanitària a les persones amb malalties neuroimmunològiques, especialment esclerosi múltiple, per millorar el seu estat de salut i aconseguir el màxim nivell de qualitat de vida.

El Cemcat és el resultat d’una aliança entre el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de la Salut (ICS) -a través de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron-, el Servei Català de la Salut (CatSalut) i la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

Comparteix