Micro-MOOC sobre Accés Obert

Micro-MOOC sobre Accés Obert

Les institucions que formen part del Grup de Treball de Suport a la Recerca del CSUC col·laboren amb el “Micro-MOOC sobre Accés Obert” que coordina i organitza la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

L’objectiu d’aquest curs és difondre conceptes i nocions bàsiques sobre l’accés obert (open access, en anglès) proporcionant bones pràctiques, iniciatives, estàndards i eines per publicar, difondre i preservar tant les publicacions com les dades generades en el marc d’una recerca.

El curs té una durada de cinc dies aprofitant el marc de la Setmana de l’Accés Obert (del 23 al 27 d’octubre) i s’impartirà íntegrament per Twitter a través del compte @moocmicro i amb l’etiqueta #OAMOOC.

Els continguts es piularan diàriament a partir de les 12 h durant mitja hora, aproximadament, i cada dia es tractarà un tema diferent amb articles, imatges i vídeos, entre d’altres recursos.

Aquest Micro-MOOC compta amb el suport de l’European University Association (EUA), la Ligue des Bibliothèques de Recherche (LIBER), SPARC Europe i el CSUC.

Comparteix