El càlcul industrial al CSUC, explicat al màster d'automoció de la UPC

El càlcul industrial al CSUC, explicat al màster d’automoció de la UPC

El CSUC ha participat en un seminari del Màster universitari en Enginyeria d’Automoció, que imparteix la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), on ha parlat sobre el càlcul industrial que es du a terme al Consorci.

En concret, Cristian Gomollon, tècnic d’Aplicacions al CSUC, ha començat la seva presentació amb una breu introducció a la feina i els serveis que desenvolupa el CSUC, per després centrar-se en el servei de Càlcul d’Altes Prestacions (HPC, en anglès) que s’ofereix als usuaris industrials.

Així, Gomollon ha parlat sobre el maquinari de supercomputació del Consorci, la seva arquitectura, el programari industrial disponible, entre d’altres. A més, també ha comentat l’entorn de treball del CSUC (com connectar-se al maquinari, el llançament de treballs, els mòduls d’aplicacions, els benchmarks…); per acabar indicant com poden accedir les empreses als serveis de càlcul i emmagatzematge que ofereix el CSUC.

Comparteix