La URL disposa de doble connexió i doble escomesa a l'Anella Científica

La URL disposa de doble connexió i doble escomesa a l’Anella Científica

anella_2El 6 d’octubre, la Universitat Ramon Llull (URL) ha posat en marxa una doble connexió a 1 Gbps a l’Anella Científica. Així, ara disposa de dos equips diferents per connectar-s’hi.

A més, la URL també gaudeix de doble escomesa en la seva connexió a l’Anella Científica, fet que li proporciona més fiabilitat i redundància en l’accés a la xarxa. La doble escomesa consisteix en que l’anell de fibres que connecta la institució va per camins físics completament separats. És a dir, que fins i tot l’entrada a l’edifici de la fibra es fa per canalitzacions diferents.

La URL, amb seu a Barcelona, és una universitat privada sense ànim de lucre d’inspiració humanista i cristiana, que promou un servei públic. Amb 14 centres i 3 instituts d’ensenyament superior, aquesta universitat ofereix 36 graus, 58 màsters universitaris, 11 doctorats i 217 titulacions pròpies.

Comparteix