Andorra Telecom es connecta al CATNIX

Andorra Telecom es connecta al CATNIX

catnix_logo_corporatiuAndorra Telecom s’ha connectat al Punt Neutre d’Internet a Catalunya (CATNIX) amb una velocitat de 10 Gbps a través d’Itconic, una de les tres ubicacions del punt neutre.

Andorra Telecom és l’operador global únic de telecomunicacions del Principat d’Andorra. És una companyia pública que presta serveis en exclusiva de telefonia fixa i mòbil i internet, i disposa d’una plataforma pròpia de televisió. La seva facturació se situa al voltant dels 100 milions anuals i assumeix funcions de responsabilitat pública, com ara l’emissió de la Televisió Digital Terrestre, la xarxa d’emergències o la connexió per banda ampla de totes les escoles del país.

Amb Andorra Telecom, el CATNIX compta amb 35 membres, 12 d’ells connectats a 10 Gbps.

Comparteix