Celebrada una nova sessió de formació sobre l'edició i publicació de revistes a RACO

Celebrada una nova sessió de formació sobre l’edició i publicació de revistes a RACO

El 19 de setembre ha tingut lloc al CSUC una nova edició de la sessió de formació “Edició i publicació de revistes a RACO”.

L’objectiu d’aquesta sessió ha estat presentar l’ús del RACO professional, una modalitat avançada de treball per aquelles institucions que volen fer servir la plataforma (basada en el programari lliure OJS, Open Journal Systems) no només com a repositori per donar visibilitat a les seves revistes sinó com a eina de gestió i edició. L’ús d’aquesta modalitat comporta un cost econòmic que es pot consultar a les tarifes del CSUC.

En aquesta ocasió, la formació ha comptat amb la participació de 18 assistents de vuit institucions diferents, els quals han pogut conèixer el funcionament intern del repositori RACO d’una manera pràctica.

Comparteix