Catalogant al CCUC amb RDA: actuacions de qualitat!

Catalogant al CCUC amb RDA: actuacions de qualitat!

Una vegada iniciada la catalogació al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) amb les RDA, s’estan duent a terme actuacions per detectar i corregir errors, desajustos o lapsus que s’estan generant arrel de la implantació de la normativa nova.

En tres mesos s’han enviat als catalogadors 3.631 registres bibliogràfics amb errors, la majoria dels quals ja han estat corregits.

Aquestes actuacions que es fan setmanalment dins el programa de qualitat del CCUC han estat molt ben rebudes pels catalogadors perquè, a més de millorar la informació dels catàlegs, els permet corregir, compartir i entendre millor la normativa.

En la gràfica següent podeu observar clarament la progressiva disminució d’errors.

Gràfica_RDA_qualitat

Comparteix