La presentació del CSUC a la conferència anual LIBER 2017, entre les 10 millors!

La presentació del CSUC a la conferència anual LIBER 2017, entre les 10 millors!

Els resultats de l’enquesta realitzada als assistents a la conferència anual LIBER 2017 han qualificat la presentació del CSUC com una de les 10 millors de la conferència.

En concret, la presentació del director de Ciència Oberta del CSUC, Lluís Anglada, de títol “From Open Access to Open Data: collaborative work in the university libraries in Catalonia“, ha obtingut una valoració positiva del 93,9%, situant-la la sisena en el rànquing de les 10 més populars.

La conferència anual LIBER 2017, celebrada a Patras (Grècia) del 2 al 7 de juliol, ha estat per als seus organitzadors un gran èxit, gràcies en gran part al nivell de les presentacions dels professionals membres de les biblioteques de LIBER d’Europa i de la comunitat bibliotecària que hi ha participat.

Al final de la conferència, LIBER va demanar a tots els seus delegats que compartissin les seves opinions mitjançant una enquesta. Amb els resultats, ha confeccionat un llistat amb les 10 presentacions més valorades. Al llistat, però, n’apareixen 13, ja que hi ha tres presentacions que comparteixen el primer lloc.

Podeu consultar el llistat amb les presentacions més valorades en aquest enllaç.

Comparteix