Els programes cooperatius de biblioteques del CSUC explicats en un congrés a Mèxic

Els programes cooperatius de biblioteques del CSUC explicats en un congrés a Mèxic

El CONRICyT és el consorci de compra de recursos d’informació digital de Mèxic. Anualment organitza el congrés “Entre pares“, que té per finalitat fomentar l’ús dels recursos que contracta i millorar la qualitat de la producció científica mexicana.

Enguany s’ha celebrat la 6a edició d’aquest congrés, dins la qual el CSUC ha presentat la ponència “La cooperación bibliotecaria en Consorcio. El caso de las Bibliotecas Universitarias de Cataluña.

El CONRICyT va posar-se en marxa el 2010 i el 2012 va iniciar les seves activitats de contractació. Les entitats fundadores són: la Secretaría de Educación Pública (SEP), el Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología (CONACYT), l’Asociación Nacional de Universidades e Instituciones de Educación Superior (ANUIES), la Universidad Autónoma Metropolitana (UAM), la Universidad Nacional Autónoma de México (UNAM), l’Instituto Politécnico Nacional (IPN), el Centro de Investigación y Estudios Avanzados del Instituto Politécnico Nacional (CINVESTAV), la Universidad de Guadalajara (UdeG) i la Corporación Universitaria para el Desarrollo de Internet (CUDI).

Comparteix