RACO, TDX i RECERCAT presents en el rànquing mundial de Top Portals

RACO, TDX i RECERCAT presents en el rànquing mundial de Top Portals

ranking

El mes de juliol s’ha publicat una nova actualització del Ranking web de repositorios elaborat pel CSIC, en el qual apareixen els repositoris cooperatius Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO), Tesis Doctorals en Xarxa (TDX) i Dipòsit de la Recerca de Catalunya (RECERCAT) com a Top Portals en les posicions 19, 36 i 181, respectivament.

A nivell espanyol RACO ocupa la segona posició en el rànquing.

Pel que fa als repositoris institucionals, a nivell espanyol, UPCCommons de la Universitat Politècnica de Catalunya ocupa el primer lloc i Dipòsit Digital de Documents de la Universitat Autònoma de Barcelona, el segon. Enhorabona!

Podeu consultar el rànquing complet de Top Portals des del següent enllaç i el de Top Institucionals des d’aquest altre.

Comparteix