30 anys de la revista "Ítem"!

30 anys de la revista “Ítem”!

L’Ítem: revista de biblioteconomia i documentació, disponible al repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) des del primer número, ara fa 30 anys que es publica!

Es tracta d’una revista editada pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya que és un referent informatiu en la matèria per a tots els professionals del sector. El seu àmbit temàtic és la teoria i la pràctica de les disciplines vinculades als treballs d’obtenció, anàlisi i de difusió de la informació enregistrada en documents en qualsevol suport, i en qualsevol àmbit del coneixement. La Biblioteconomia, la Documentació i l’Arxivística són les disciplines més afins.

El primer número es va publicar el darrer semestre de 1987 centrant els seus articles principalment en les biblioteques infantils, mentre que l’últim número publicat al 2016 parlava de les tecnologies mòbils aplicades.

A RACO trobareu els més de 60 números publicats de la revista.

Per molts anys, Ítem!

Comparteix