La Corporació Sanitària Parc Taulí amplia la seva connexió a l'Anella Científica

La Corporació Sanitària Parc Taulí amplia la seva connexió a l’Anella Científica

parc_tauliEl 26 de juliol, la Corporació Sanitària Parc Taulí (CSPT) ha ampliat de 100 a 200 Mbps la seva velocitat de connexió a l’Anella Científica.

La CSPT de Sabadell, anomenada també Parc Taulí, és un consorci que gestiona de manera directa diversos centres, com ara l’Hospital de Sabadell, UDIAT Centre Diagnòstic, Albada Centre Sociosanitari, Salut Mental Parc Taulí, Atenció Primària Parc Taulí, Atenció a la Dependència Parc Taulí i el Sabadell Gent Gran Centre de Serveis.

A més, Parc Taulí desenvolupa recerca i docència, proporcionant formació científica i mèdica i, en general, els coneixements que sustenten el model assistencial. És unitat docent de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Comparteix