Bertrana de capçalera: un projecte de la Biblioteca de la UdG per a l’Any Bertrana

Bertrana de capçalera: un projecte de la Biblioteca de la UdG per a l’Any Bertrana

En el marc de l’Any Bertrana, que se celebra aquest 2017, la Biblioteca de la Universitat de Girona (UdG) ha endegat un projecte per recollir les referències i les còpies digitalitzades dels articles a la premsa de Prudenci i Aurora Bertrana.

El projecte ha culminat amb la creació de “Bertrana de capçalera” una base de dades que recull i dona accés a l’obra periodística d’aquests dos grans escriptors gironins.

Bertrana de capçalera” vol ser una eina activa, col·laborativa i en creixement que reculli i ordeni l’obra periodística de Prudenci i Aurora Bertrana i alhora faciliti la lectura als lectors i la recerca als investigadors, en un àmbit encara poc conegut i estudiat.

Trobareu més informació sobre aquest projecte a la notícia publicada per la UdG.

Comparteix