El CCUC ja funciona amb Sierra

El CCUC ja funciona amb Sierra

Ha finalitzat la implementació al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) del nou sistema Sierra.

La migració s’ha portat a terme en un dia i mig, en concret, la tarda del dia 18 de juliol i el dia 19, i ha estat un procés ràpid i senzill.

La interfície de consulta del CCUC només ha deixat d’estar operativa la tarda del dia 19 de juliol i la interfície del PUC, per al préstec consorciat, ha estat accessible en tot moment.

Durant aquest 2017 està previst que totes les universitats del CSUC i la Biblioteca de Catalunya migrin també al nou sistema Sierra.

Aquesta actuació suposa la primera fase del projecte del Sistema Compartit del CSUC, que inclou a més de la migració a Sierra, moure l’actual infraestructura IT a la modalitat de servei i al núvol, feina que ja s’ha realitzat en la majoria dels catàlegs, i també la implementació d’una eina de descoberta que indexi conjuntament els catàlegs, els repositoris digitals i els recursos electrònics. La implementació de l’eina de descoberta l’anirà realitzant cada institució durant aquest any segons les seves necessitats.

Fins que finalitzi la implementació de l’eina de descoberta definitiva del CCUC, el catàleg es pot consultar com fins ara a través del PUC i a través de l’OPAC (Online Public Access Catalog) clàssic.

En una segona fase està prevista la implementació d’un sol sistema de gestió per a totes les institucions del CSUC que operi amb una única base de dades compartida.

Comparteix