La correspondència d'Àngel Guimerà disponible per transcriure! Ens ajudeu?

La correspondència d’Àngel Guimerà disponible per transcriure! Ens ajudeu?

guimeraEl mes de setembre de l’any passat es va finalitzar la transcripció d’una part dels documents que conformen la col·lecció “Obra literària d’Àngel Guimerà” de la Biblioteca de Catalunya, dins del projecte “Transcriu-me!!“.

Ara és la part de la col·lecció que correspon al seu epistolari, la que s’incorpora a “Transcriu-me!!”. Inclou cartes originals de Guimerà, escrites a mà i en diversos idiomes, enviades però principalment rebudes de part de família, amics, actrius i actors, admiradors… del dramaturg.

Si voleu ajudar en la transcripció d’aquesta col·lecció trobareu els documents pendents aquí, juntament amb les eines que us facilitaran aquesta tasca: la normativa de transcripció i les preguntes més freqüents.

Si voleu més informació, podeu consultar la notícia publicada al web de la Biblioteca de Catalunya.

Hi participeu?

Comparteix