Quatre noves revistes i una nova institució participant, a RACO

Quatre noves revistes i una nova institució participant, a RACO

raco_juny

Durant el mes de juny s’han fet públiques al repositori Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) quatre noves revistes i una nova institució participant:

  • Comunicació Educativa: revista d’ensenyament de les comarques meridionals de Catalunya, de la Universitat Rovira i Virgili, és una publicació que s’adreça a la comunitat educativa i pretén comptar amb la col·laboració de docents dels diversos nivells: des de mestres amb treballs i experiències d’innovació docent fins a professors universitaris i membres d’institucions relacionades amb l’educació en qualsevol de les seves formes.
  • Nuevas de Indias. Anuario del CEAC, de la Universitat Autònoma de Barcelona, se centra en la historiografia, la literatura espanyola i hispanoamericana colonial que abasta, a grans trets, els segles XVI–XVIII. Inclou disciplines afins, com ara la filosofia, la ciència política, el dret, la religió, l’antropologia, la mitologia, l’arquitectura i l’urbanisme, l’arqueologia, l’ensenyament, entre d’altres.
  • Capçalera, del Col·legi de Periodistes de Catalunya, és una revista d’anàlisi i reflexió professional del periodisme i la comunicació que incorpora dossiers monogràfics a cada número i un resum de la informació ordinària del Col·legi.
  • Farmacéuticos Comunitarios, de la nova institució “Sociedad Española de Farmacia Familiar y Comunitaria”, és una revista científica i multidisciplinar que publica articles originals de caràcter científic en l’àmbit de la farmàcia comunitària.

Amb aquestes noves incorporacions, RACO ofereix accés a 480 revistes de 91 institucions participants.

Comparteix