Nova connexió a l'Anella Científica per a la seu de Reus d'Eurecat

Nova connexió a l’Anella Científica per a la seu de Reus d’Eurecat

anella_2Des de l’1 de juliol Eurecat disposa d’una nova connexió a l’Anella Científica a 100 Mbps per a la seva seu de Reus. Aquesta connexió comparteix el punt d’accés a l’Anella Científica de la Universitat Rovira i Virgili, al seu Campus de Bellisens.

La seu d’Eurecat de Reus integra el Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS) que presta serveis científics i tècnics relacionats amb el consum d’aliments i la salut a les empreses agroalimentàries. Entre les seves línies de recerca destaca la descoberta de nous ingredients i els seus mecanismes d’acció, biomarcadors de l’homeòstasi metabòlica per a la validació d’al·legacions de salut sobre aliments, influència de la microbiota en els processos alimentaris i la nutrició, aplicacions punteres de les tecnologies òsmiques a la seguretat alimentària i senyalització del consum de fruites i patogènesi de la obesitat.

Comparteix