Bones pràctiques de les universitats catalanes per fomentar la creació i l’ús del codi ORCID entre els seus investigadors

Bones pràctiques de les universitats catalanes per fomentar la creació i l’ús del codi ORCID entre els seus investigadors

ORCID logotipLa Universitat de Barcelona, l’Autònoma de Barcelona, la Politècnica de Catalunya, la Pompeu Fabra, la de Girona, la de Lleida, la Rovira i Virgili, l’Oberta de Catalunya, la de Vic – Universitat Central de Catalunya, la Ramon Llull i la Internacional de Catalunya han elaborat un document conjunt de bones pràctiques per fomentar la creació i ús del codi ORCID (ORCID_Bonespractiques.pdf) entre els seus investigadors.

Un total de 2.500 investigadors s’han creat ja el seu identificador ORCID des que es va aprovar el seu ús el mes d’octubre de 2013.

Comparteix