El CCUC, migrat al núvol

El CCUC, migrat al núvol

Dins el full de ruta per a la implementació del Sistema Compartit, un dels primers passos és migrar les institucions participants al núvol d’Innovative.

De moment ja s’ha realitzat correctament la migració del Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC), que es va decidir posar en primer lloc, ja que no disposa d’exemplars ni usuaris i, per tant, el seu traspàs és menys crític.

Des de la seva migració, el CCUC ja ha estat treballant al núvol sense cap problema. El proper pas a seguir és el trasllat al núvol de dues institucions que s’iniciarà aquesta mateixa setmana. Aquesta migració, de moment, no representa cap canvi de procediment de treball ja que les dues institucions segueixen usant el programari Millennium.

Comparteix