EADA amplia a 100 Mbps la seva connexió a l'Anella Científica

EADA amplia a 100 Mbps la seva connexió a l’Anella Científica

anella_2La Fundació Privada Universitària EADA “Escola d’Alta Direcció i Administració” (EADA) ha ampliat la connexió a l’Anella Científica del seu campus de Collbató, de 40 a 100 Mbps. EADA té també un campus a Barcelona connectat a l’Anella per mitjà de fibra òptica a la mateixa velocitat.

L’escola de negocis EADA es va crear a Barcelona el 1984, dedicada a la formació, al desenvolupament i al perfeccionament professional de les persones. La Fundació dóna continuïtat al projecte de formació de directius iniciat el 1957 com a escola de negocis a Barcelona. En l’actualitat, EADA ofereix diversos tipus d’MBA (Màster en Direcció d’Empreses), altres màsters especialitzats i executius, i formació relacionada.

Comparteix