Jornada d'usuaris de la RES

Jornada d’usuaris de la RES

La Red Española de Supercomputación (RES) organitza cada any una jornada d’usuaris per informar sobre les novetats d’aquesta xarxa, difondre els resultats científics obtinguts i fomentar l’intercanvi d’experiències.

Enguany, aquesta reunió tindrà lloc a Santiago de Compostel·la el 28 de setembre i comptarà amb la col·laboració del CESGA. Des de fa uns anys, la jornada d’usuaris s’organitza de forma coordinada amb la reunió de l’HPC Advisory Council Conference, que consisteix en una jornada amb ponències de tècnics, investigadors i empreses sobre les tecnologies HPC. Aquesta jornada s’organitzarà en el mateix lloc el 29 de setembre.

Al web de la RES trobareu accés al programa. La jornada és gratuïta però cal inscriure’s a través del formulari d’inscripció que estarà obert fins al 21 de setembre.

Comparteix