El CSUC participa a les XXVIII Jornadas Técnicas de RedIRIS

El CSUC participa a les XXVIII Jornadas Técnicas de RedIRIS

El CSUC, juntament amb més de 450 experts i responsables de xarxa i serveis informàtics d’entitats afiliades a RedIRIS, ha participat a les XXVIII Jornadas Técnicas d’aquesta xarxa acadèmica i de recerca estatal, que enguany s’han celebrat a la Universidad de Cantabria del 12 al 15 de juny, amb la intenció d’intercanviar informació i experiències.

Les àrees temàtiques d’aquesta edició han estat les TIC en educació i recerca; ús eficient de recursos i la seva optimització; l’Smartcampus i SmartCities, les infraestructures i serveis de suport, i els casos d’èxit.

Precisament dins d’aquesta darrera àrea temàtica s’ha centrat la participació del CSUC que ha format part de la sessió “Eficiencia y seguridad en redes de gran capacidad” del dia 14 de juny, de la mà de María Isabel Gandía, cap de Comunicacions del CSUC, qui ha mostrat exemples d’ús de diferents tecnologies i amplades de banda utilitzades en la realització de diferents activitats relacionades amb les arts escèniques a través de l’Anella Científica i amb la col·laboració amb altres xarxes, com ara RedIRIS, Géant i la resta de xarxes acadèmiques europees i mundials.

Trobareu totes les presentacions i els vídeos d’aquestes jornades al web de RedIRIS.

Comparteix: