El CSUC participa a les XXVIII Jornadas Técnicas de RedIRIS

El CSUC participa a les XXVIII Jornadas Técnicas de RedIRIS

El CSUC, juntament amb més de 450 experts i responsables de xarxa i serveis informàtics d’entitats afiliades a RedIRIS, ha participat a les XXVIII Jornadas Técnicas d’aquesta xarxa acadèmica i de recerca estatal, que enguany s’han celebrat a la Universidad de Cantabria del 12 al 15 de juny, amb la intenció d’intercanviar informació i experiències.

Les àrees temàtiques d’aquesta edició han estat les TIC en educació i recerca; ús eficient de recursos i la seva optimització; l’Smartcampus i SmartCities, les infraestructures i serveis de suport, i els casos d’èxit.

Precisament dins d’aquesta darrera àrea temàtica s’ha centrat la participació del CSUC, que ha format part de la sessió “Eficiencia y seguridad en redes de gran capacidad” del dia 14 de juny. De la mà de María Isabel Gandía, cap de Comunicacions del CSUC, s’han mostrat exemples d’ús de diferents tecnologies i amplades de banda utilitzades en la realització de diferents activitats relacionades amb les arts escèniques a través de l’Anella Científica i amb la col·laboració amb altres xarxes, com ara RedIRIS, Géant i la resta de xarxes acadèmiques europees i mundials.

Trobareu totes les presentacions i els vídeos d’aquestes jornades al web de RedIRIS.

Comparteix: