El grup de treball EPICo visita el magatzem suís

El grup de treball EPICo visita el magatzem suís

Els dies 22 i 23 de maig s’ha portat a terme a Lucerna una nova reunió del grup de treball de projectes europeus d’emmagatzematge cooperatiu de documentació impresa, EPICo (European Print Initiatives Collaboration).

La reunió ha servit per preparar la presentació del grup a la propera conferència anual de LIBER, que tindrà lloc aquest juliol a Patras, dins la sessió “Opening up perspectives for future collaboration: a joint exploration of three innovative ideas“.

També s’han avaluat les tasques portades a terme i s’han discutit qüestions sobre el funcionament del grup.

A més, els membres del grup han pogut visitar la Kooperative Speicherbibliothek Schweiz, el magatzem cooperatiu suís, amb seu a Büron.

Comparteix