La seu de Cabrils de l'IRTA amplia la seva connexió a l'Anella Científica

La seu de Cabrils de l’IRTA amplia la seva connexió a l’Anella Científica

anella_2El centre que l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) té a Cabrils ha ampliat la seva velocitat de connexió a l’Anella Científica de 20 a 40 Mbps.

Les àrees de treball d’aquest centre són l’entomologia, la micologia, la fitoplasmologia, les malalties transmeses per insectes i les micorrices (associacions simbiòtiques entre els fongs i les arrels de les plantes vasculars).

A més d’aquest centre, l’IRTA té connectats a l’Anella Científica altres seus, com ara la seva seu central a la Torre Marimon, el FruitCentre, el Centre de Monells, el Centre de Sant Carles de la Ràpita, el Centre Mas de Bover (Constantí), la Estació Experimental de Mas Badia (La Tallada d’Empordà) i la Granja de Valls.

Comparteix: