La seu de Cabrils de l'IRTA amplia la seva connexió a l'Anella Científica

La seu de Cabrils de l’IRTA amplia la seva connexió a l’Anella Científica

anella_2El centre que l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) té a Cabrils ha ampliat la seva velocitat de connexió a l’Anella Científica de 20 a 40 Mbps.

Les àrees de treball d’aquest centre són l’entomologia, la micologia, la fitoplasmologia, les malalties transmeses per insectes i les micorrices (associacions simbiòtiques entre els fongs i les arrels de les plantes vasculars).

A més d’aquest centre, l’IRTA té connectats a l’Anella Científica altres seus, com ara la seva seu central a la Torre Marimon, el FruitCentre, el Centre de Monells, el Centre de Sant Carles de la Ràpita, el Centre Mas de Bover (Constantí), l’Estació Experimental de Mas Badia (La Tallada d’Empordà) i la Granja de Valls.

Comparteix