Inscriu-te a la TAC'17!

Inscriu-te a la TAC’17!

Ja està disponible el programa i obertes les inscripcions per a la 21a Trobada de l’Anella Científica (TAC) que tindrà lloc el 21 de juny a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb el lema “Ciberseguretat a les xarxes acadèmiques i de recerca”.

Els riscos de la ciberseguretat poden comprometre infraestructures vitals per al funcionament de les institucions. Sense dubte, les xarxes acadèmiques i de recerca, així com altres infraestructures relacionades, s’afronten també al repte de protegir-se contra aquests riscos.

Però, quins són aquests riscos i com de reals són avui dia a les nostres xarxes? Quines mesures de control de seguretat addicionals serien convenients? Quins són els costos directes i indirectes, tant de desplegar aquests sistemes de seguretat com de no tenir-los? Com afecta a la usabilitat, la flexibilitat i la transparència?

És més difícil fer front als ciberatacs del que ens agradaria creure i no s’hi pot lluitar de forma aïllada. Sovint és necessari treballar de manera coordinada amb d’altres institucions, com per exemple equips de resposta a incidents com el de l’Anella Científica (CSUC-CSIRT), per mitigar atacs o resoldre incidents que afecten una o més organitzacions.

El propòsit de la TAC’17 és tractar els riscos en seguretat als que han de fer front les institucions acadèmiques i de recerca, així com mostrar les millors pràctiques i casos d’ús en ciberseguretat.

Consulteu el programa i no oblideu inscriure-us!

Comparteix