Obertes les inscripcions per a la 41a edició de l'ELAG Conference 2017

Obertes les inscripcions per a la 41a edició de l’ELAG Conference 2017

NewBanner_Logo

Ja estan obertes les inscripcions per a la 41a edició de l’ELAG Conference 2017 (European Library Automation Group) que tindrà lloc del 6 al 9 de juny a la ciutat d’Atenes.

Aquesta conferència és un dels esdeveniments més importants d’Europa pel que fa l’aplicació de les TIC a les biblioteques i centres de documentació.

Durant molts anys, l’automatització de biblioteques s’ha centrat en augmentar l’accés a la recopilació de dades i la millora de les interfícies d’usuari final.

Enguany, però, l’ELAG Conference 2017 se centra en els fluxos de treball de la biblioteca: En quines són les eines actualment disponibles per a les activitats de back office típiques d’automatitzar. Com els dispositius intel·ligents poden proporcionar els millors serveis possibles? Com pot, en una època de cotxes autoconduïts i assistents personals intel·ligents, actualitzar-se el programari de la biblioteca en maquinari totalment automàtic? Quins indicadors es poden utilitzar per mesurar l’èxit d’aquests serveis? Quin tipus de maquinari i programari d’automatització ha o pot entrar a la biblioteca?

Al web d’ELAG 2017 podeu veure el programa complert i inscriure-us.

Comparteix