Jornada de Portes Obertes per celebrar el Dia d’Internet

Jornada de Portes Obertes per celebrar el Dia d’Internet

dia-de-internetEl CSUC obre les seves portes amb motiu de la celebració el proper 17 de maig del Dia d’Internet, una efemèride que pretén donar a conèixer les possibilitats de les noves tecnologies per millorar el nivell de vida dels pobles i dels seus ciutadans.

El Consorci hi participa oferint una visita a les seves instal·lacions on es mostraran les tecnologies avançades de comunicacions: l’Anella Científica, la xarxa de recerca que connecta universitats i centres de recerca catalans, i serveis que proporciona, com ara el servei de mobilitat segura Eduroam, el DNS… També es mostraran altres eines de l’Anella Científica, com el nou servei de mitigació d’atacs de DDoS, el test de velocitat i diagnosi, el panell de monitoratge, la plataforma SMARTxAC, entre d’altres.

A més, també es parlarà del Punt Neutre d’Internet a Catalunya (CATNIX), una infraestructura que connecta les xarxes d’operadors i proveïdors de continguts i de serveis internet (ISP) per facilitar-los l’intercanvi de tràfic i alguns dels seus serveis, com ara el test de velocitat, els servidors arrel…

La jornada de portes obertes, que tindrà lloc el dimecres 17 de maig, és gratuïta però cal confirmar assistència a l’adreça promocio@csuc.cat perquè les places són limitades.

Comparteix