Bib@prop: Una app per geolocalitzar les biblioteques públiques i universitàries catalanes

Bib@prop: Una app per geolocalitzar les biblioteques públiques i universitàries catalanes

01El projecte col·laboratiu entre biblioteques universitàries i públiques anomenat LABO (Laboratoris d’Aprenentatge de Biblioteques Obertes) ha presentat una de les iniciatives que ha desenvolupat. Es tracta d’una app per geolocalitzar les biblioteques públiques i universitàries catalanes anomenada Bib@prop: Les biblioteques ben a prop teu!

L’app Bib@prop localitza les biblioteques públiques, biblioteques universitàries i sales d’estudi més properes i que es trobin obertes, on es pot anar a estudiar, llegir i gaudir de tota l’oferta dels serveis bibliotecaris que ofereixen aquestes biblioteques.

Actualment es poden geolocalitzar 420 biblioteques públiques, universitàries i sales d’estudi, amb informació en temps real per a l’usuari pel que fa als horaris i condicions d’accés.

Bib@prop anirà incrementant l’oferta, a mesura que s’hi vagin incorporant més biblioteques i sales d’estudi habilitades per ajuntaments, universitats, associacions i col·legis.

L’app, disponible ara per al sistema operatiu Android, mostra un mapa dels llocs als que l’usuari té accés, molt pràctic especialment en època d’exàmens. En breu estarà també disponible per dispositius amb sistema operatiu iOS.

Comparteix